Ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη σημασία που θα είχε για τον Παναθηναϊκό η παρουσία του Ντέσερς, αν δεν είχε τραυματιστεί το προηγούμενο διάστημα. Ο Νιγηριανός φορ έδειξε και απέναντι στον Βόλο τι σημαίνει να έχεις «καθαρό» επιθετικό.
«Θα έδινε περισσότερους βαθμούς ο Ντέσερς αν δεν ήταν τραυματίας. Πήραν την ομάδα στις πλάτες τους μαζί με τον Μπακασέτα».
Για το δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε ότι αντίκρισε «μια ομάδα φοβισμένη, δίχως ρίσκα, δεν καταλάβαινες ότι έπαιζε στην έδρα της… Λύγισε στο δεύτερο μέρος από τον φόβο του πιθανού 2-2…».
Όσο για τη διαιτησία, έκανε λόγο για επίδειξη δύναμης από τον Φωτιά, ο οποίος -όπως είπε- έπρεπε να αφήσει με αριθμητικό μειονέκτημα τους Θεσσαλούς, στους οποίους επέτρεψε να παίζουν κατς.
Ακούστε το σχόλιο:
Διαβάστε Επίσης
Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν Αθανασίου: «Θυμήθηκε πώς είναι να έχει φορ κλάσης ο Παναθηναϊκός - Ανεπίτρεπτη η αντίδραση στο 2ο ημίχρονο» Βαθμολογία Stoiximan Super League: Πρώτος αλλά δεν ξέφυγε ο Ολυμπιακός, πέρασε τον ΠΑΟΚ και πλησίασε η ΑΕΚ Η μείωση του σκορ από τον Βόλο και ο σωτήριος Λαφόν στο πέναλτι του ΛάμπρουΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






