Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί η λύση για τη Λεωφόρο»

Την πεποίθηση ότι ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκούς θα συμφωνήσουν για τη χρήση του Απόστολος Νικολαϊδης» εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας και το… γιατί.

Αίσιο τέλος θα έχει τελικά το θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με την έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού», σύμφωνα με την εκτίμηση που έκανε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, παραθέτοντας και την… εξήγησή του!

«Αν πάει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ θα πάθει μεγάλη ζημιά. Δεν είναι έδρα, σαν τη Λεωφόρο. Πάντως, το ΟΑΚΑ δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καλύτερη πρόταση συν του ότι ο Παναθηναϊκός χρωστάει ακόμα χρήματα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί κάποια στιγμή η λύση για τη Λεωφόρο. Και αγωνιστικά και οικονομικά δεν συμφέρει την ΠΑΕ να πάει στο ΟΑΚΑ σε καμία περίπτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά επί του θέματος.

Παράλληλα, μιλώντας για τους Γκαλαμπίνοφ και Πέκχαρτ, ο Νικολογιάννης ανέφερε πως είναι αμφότεροι στη λίστα - ο πρώτος μάλιστα είναι στην κορυφή, ενώ ο δεύτερος είναι πιο πιθανό να μείνει ελεύθερος- αλλά στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν άλλους παίκτες με πολύ καλύτερα στοιχεία.

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ εδώ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x