Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μεγάλο το ''πρέπει'' του Παναθηναϊκού με τον Βόλο - Η πιθανή ενδεκάδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (02/04, 18:00) εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Βόλο, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (02/04, 18:00) εντός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο στη Λεωφόρο, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων», αφού πρώτα στάθηκε στην επέτειο 19 χρόνων από την απώλεια του Γιάννη Κυράστα, τονίζοντας πως η σημερινή ημέρα είναι ημέρα μνήμης στον σύλλογο, στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει αύριο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στην ενδεκάδα θα βρεθούν οι Μπρινιόλι στην εστία, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα, με τους Πέρεθ, Τσέριν στην μεσαία γραμμή και τους Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδη στην επιθετική γραμμή.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του Κουρμπέλη, τόνισε πως θεωρεί ότι θα μείνει στον πάγκο και θα αγωνιστεί μόνο αν χρειαστεί, αφού ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, ενώ ο Σπόραρ είναι ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Τέλος, στάθηκε στο μεγάλο «πρέπει» της αυριανής αναμέτρησης, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Απαγορεύεται η απώλεια βαθμών με τον Βόλο, ίσως το αυριανό πρέπει δεν το έχει κανένα άλλο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x