Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μένει να δούμε την περίφημη αλλαγή ψυχολογίας»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM ότι μένει να φανεί στο γήπεδο αν όντως είναι πιο απελευθερωμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση Μπόλονι.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Άρη στο πρώτο ματς της μετά Μπόλονι εποχής, με τον Τάσο Νικολογιάννη να αναφέρει μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πώς «οι παίκτες είναι πιο απελευθερωμένοι μετά την αποχώρηση Μπόλονι, όμως αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο. Μένει να δούμε την περίφημη αλλαγή ψυχολογίας».

Αναφορά έγινε και στην περίπτωση Δρακωτού, με τον ρεπόρτερ να τονίζει πως «περιμένουμε να ακούσουμε κάτι συγκεκριμένο, ένα πλάνο».

Αναλυτικά:

«Τον περασμένο Οκτώβρη είχε κάνει κάποιες δηλώσεις ο κ. Δρακωτός και είχε παρουσιάσει ένα πλάνο. Από τότε περιμένουμε να δούμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Να μας πει με ποιους είναι μαζί, ο κόσμος έχει... καεί, θέλει να ακούσει κάτι συγκεκριμένο. Να βγει και να πει ότι 'είμαστε αυτοί και θέλουμε να κάνουμε αυτό'. Υπάρχει μια πληροφόρηση ότι θα δοθεί κάποια συνέντευξη σχετικά.

Ο Αλαφούζος λείπει, αλλιώς θα πήγαινε στους παίκτες. Πήγε ο Σπύρος Βλάχος, εκ των στενών συνεργατών του και έστειλε μήνυμα ότι η χρονιά είναι μία μαύρη σελίδα. Καταστροφική από την στιγμή που έμεινε εκτός Ευρώπης.

Από τον Συλαϊδόπουλο έχουμε δει άλλη μία ενδεκάδα φέτος, με τον ΟΦΗ μετά τον Πογιάτος. Είχε παίξει 4-4-1-1 με Καρλίτος και Μακέντα μπροστά, είναι πιθανό να δούμε κάποιες ομοιότητες,

Και μένει να δούμε και την περίφημη αλλαγή ψυχολογίας μετά την αποχώρηση του Μπόλονι. Οι παίκτες νιώθουν πιο απελευθερωμένοι αλλά πρέπει να φανεί και στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός, από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσει να πάρει δύο νίκες στα playoffs και να περιμένει μήπως υπάρξει κάποια αφαίρεση βαθμών στον Άρη και γίνει η ανατροπή».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x