Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μετά από πολύ καιρό μπορούμε να πούμε κάτι ευχάριστο για το γήπεδο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για ευχάριστα νέα.

Στις εξελίξεις για το πρότζεκτ του Βοτανικού, κάνοντας λόγο για καλά νέα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, επεσήμανε -μιλώντας στον Αντώνη Καρπετόπουλο- ότι αποτελεί καλό… μαντάτο το γεγονός ότι η συζήτηση στο Δημαρχείο Αθηναίων είχε μικρή διάρκεια, σχολιάζοντας ότι αυτό σημαίνει πως θα… μιλήσουν τα έργα.

«Το δεύτερο καλό νέο είναι ότι είπε ο Μαλακατές πως ήδη έχουμε περάσει στη φάση της υλοποίησης του έργου. Ο κ. Δούκας ήταν προσεκτικός σε ό,τι είπε και ανέφερε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει το έργο για το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είπε ότι αν δεν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα θα υπάρχει θέμα με τη χρηματοδότηση, οπότε για αυτό τρέχουν. Είναι σημαντικό ότι δεν ξεφεύγουμε από το 2026», τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Καταλήγοντας, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» επεσήμανε: «Φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν κάποιες εκκρεμότητες, από αυτά που ακούσαμε. Καλά τα άκουσα τα νέα, οι εξελίξεις φαίνονται θετικές. Εγώ πάντα τα είμαι επιφυλακτικός αν δεν δω να σηκώνεται το γήπεδο. Είναι πολύπλοκο έργο, μακάρι να είναι έτοιμο το 2026. Φαίνονται αποφασισμένοι για να το προχωρήσουν. Πιστεύω ότι μετά από καιρό μπορούμε να πούμε κάτι ευχάριστο για το γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x