Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μετά το 79’ επηρέασε το αποτέλεσμα ο διαιτητής - Φάνηκε η απουσία γκολτζή»

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ενώ υπογράμμισε πως μετά το 79' έπαιξαν ρόλο οι διαιτητικές αποφάσεις.

Σχολιάζοντας την χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην εκπομπή "Πρεσάρισμα" ο Τάσος Νικολογιάννης συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στάθηκε και στη διαιτησία της αναμέτρησης αλλά και στην εμφάνιση των πράσινων.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ένα γεγονός που «έδειξε» την απουσία ενός γκολτζή από την ομάδα, ο οποίος «εάν υπήρχε θα είχε κάνει γκολ κάποια από τις φάσεις που δημιούργησαν οι εξτρέμ».

Συνεχίζοντας ο Τάσος Νικολογιάννης επεσήμανε ότι ο ρόλος της διαιτησίας ήταν καθοριστικός από το 79ο λεπτό με δύο αποφάσεις κατά των πράσινων που επηρέασαν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Στάθηκε, δε, περισσότερο και στην αποβολή του Χουάνκαρ ο οποίος με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε δεν θα είναι «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκεί, που έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση στη βαθμολογία είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x