Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό - Ιδανικό να έχει 2-3 από νωρίς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την ανάγκη του Παναθηναϊκού για ποιοτική ενίσχυση, η οποία έχει καταγραφεί και… δουλεύεται και κατέγραψε όλα τα μεταγραφικά δεδομένα.

Ενίσχυση που θα τον βοηθήσει να ανέβει επίπεδο, κάτι το οποίο έχουν αντιληφθεί και ψάχνουν άπαντες, χρειάζεται ο Παναθηναϊκός φέτος το καλοκαίρι, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχει μια κινητικότητα στα μεταγραφικά, θα αποκτηθούν δύο χαφ σε πρώτη φάση, ο Γκατσίνοβιτς κι άλλος ένας. Σίγουρα είναι σε προτεραιότητα και το θέμα του φορ, αλλά στους χαφ υπάρχουν κάποιοι παίκτες που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός. Ίσως να είναι και η πρώτη μεταγραφή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Το ιδανικό για τον Γιοβάνοβιτς και για αυτό προσπαθεί και ο ίδιος θα είναι να έχει δύο-τρεις παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας, θα προσαρμοστούν και θα την βοηθήσουν στα προκριματικά τον Αύγουστο. Ο ένας εξτρέμ επίσης θα είναι εν δυνάμει βασικός, θα μπορεί να ξεκουράζει για παράδειγμα τον Αϊτόρ. Πρέπει να ανέβει επίπεδο ο Παναθηναϊκός, υπάρχει αυτή η διάθεση και πάνω σε αυτό δουλεύουν», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι η παραμονή του Χουάνκαρ στο «τριφύλλι» θα πάει καλά, απλά πρέπει να περιμένουμε κάποιες ημέρες για να κλείσει το θέμα.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι μέσα στην εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί το που θα γίνει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ενώ «μνημόνευσε» και την μεταγραφή του Παλάσιος πέρυσι το καλοκαίρι στους «πράσινους», θέλοντας να εξηγήσει πως γίνονται κάποια πράγματα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x