Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μόνο ο Παναθηναϊκός έφαγε δύο πιστολιές σε τέσσερις μέρες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις συνεχόμενες κακές διαιτησίες του Παναθηναϊκού, που δείχνουν να έχουν «πειράξει» το μυαλό όλων στην ομάδα.

Στην επαναλαμβανόμενη… σύμπτωση των εχθρικών διαιτησιών προς τον Παναθηναϊκό στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή και το χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ.

«Ξεκινάμε από τη νέα πιστολιά στον Παναθηναϊκό, αυτή την φορά από την Λετονία. Εγώ έλεγα για τον Μπέμπεκ, αλλά έπεσα έξω. Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που μέσα σε τέσσερις ημέρες πιστολιάστηκε δύο φορές. Στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, ήταν πέναλτι και δόθηκε. Χθες ήταν πέναλτι και δεν δόθηκε. Εάν δινόταν, πιθανότατα θα γινόταν το 0-2 και θα κάναμε άλλη συζήτηση τώρα. Δεν έχει μάθει όταν το παιχνίδι δεν το κερδίζει, να μην το χάνει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στην επανάληψη το «τριφύλλι» έπαιζε -κακώς- πίσω από την μπάλα, ενώ υπήρξε και λάθος διαχείριση από πλευράς Γιοβάνοβιτς, με αποκορύφωμα την ακατανόητη χρησιμοποίηση του Αγιούμπ.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι έτυχαν πολλές αναποδιές χθες στον Παναθηναϊκό, αλλά εκείνος θα έβαζε τον Γκατσίνοβιτς στη θέση του Αλεξανδρόπουλου και τον Καρλίτος αντί του Ιωαννίδη.

Τέλος, σχολίασε ότι δεν είναι ντροπή να παίξουν οι «πράσινοι» με τρεις στόπερ και πως ανησυχεί ότι το θέμα διαιτησία έχει περάσει και στους παίκτες, παρότι ο προπονητής προσπαθεί για το αντίθετο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x