Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θέλει τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην πρόσθετη παρέμβαση του Παναθηναϊκού για το Ατρόμητος-ΑΕΚ και την προετοιμασία εν όψει Άρη.

Τον λόγο που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να επέμβει στην εκδίκαση της υπόθεσης για το Ατρόμητος-ΑΕΚ με πρόσθετη παρέμβαση εξήγησε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Ο Παναθηναϊκός θα παρέμβει επειδή έχει έννομο συμφέρον και για να υποστηρίξει αυτό που πρεσβεύει πάντα, ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε.

Σχετικά με την προετοιμασία για το ματς με τον Άρη είπε: «Ανέβασε στροφές ο Μάγκνουσον, ίσως μπει κανονικά τις επόμενες μέρες, αλλά δεν τον βλέπω για ενδεκάδα. Περιμένουμε κάποιες αλλαγές, ενώ ο Μαντσίνι έχει πολλές πιθανότητες να είναι βασικός απέναντι στην παλιά του ομάδα».

Τέλος, σχολίασε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στο Youth League: «Ο Βαγγέλης Σάμιος έχει δημιουργήσει μια πολύ σύγχρονη ομάδα, που έπαιξε στα ίσα την πολύ δυνατή Πόρτο. Πολύ σημαντική η παρουσία 2.500 θεατών στη Λεωφόρο, δείχνει ότι ο κόσμος είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση έχει δώσει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x