Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Να σπάσει την παράδοση και με τον Αστέρα – Έτσι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι όλοι στον Παναθηναϊκό θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί αποτελεσμάτων του Αστέρα Τρίπολης και ανέλυσε πως θα έρθει η νίκη την Κυριακή.

Να επανέλθει στις νίκες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης θέλει σύσσωμος ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφέροντας και τον τρόπο που θα συμβεί αυτό.

«Έχουν σπάσει παραδόσεις φέτος, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και τον ΠΑΟΚ, θέλουν να σπάσουν και αυτή με τον Αστέρα που είναι οκτώ ματς αήττητος στον Παναθηναϊκό. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται πολύ προσοχή και συγκέντρωση, ο Αστέρας είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Θα χρειαστεί να έχει ένταση στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να φτάσει πρώτος σε ένα γκολ που θα βγάλει το άγχος», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι δύο θα είναι οι αλλαγές στην 11άδα των «πράσινων», με τους Τσέριν και Σπόραρ να μένουν έξω και τους Παλάσιος-Ιωαννίδη να τους αντικαθιστούν.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει τεράστια εμπιστοσύνη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την βελτίωση και την εικόνα της ομάδας, εξ ου και η στήριξη που προσφέρει μέσω των sold out.

Τέλος, επισήμανε ότι συνεχίζει να υπολογίζει ως διεκδικητή του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό, ενώ και η ΑΕΚ δείχνει να «στρώνει», σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που δεν έχει το ίδιο υλικό.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x