Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Νίκη με ΠΑΣ για να πάει… φρέσκος στον τελικό ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε του bwinΣΠΟΡ FM στο διπλό όφελος του Παναθηναϊκού σε ενδεχόμενη νίκη του αύριο αλλά και στην 11άδα που σκέφτεται να βάλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα τον βοηθάει όχι μόνο στο πρωτάθλημα και την επιστροφή του στην Ευρώπη αλλά και στο… Κύπελλο, όπως εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη και να πάει την Τρίτη στο ματς με τον ΠΑΟΚ με αλλαγές. Προκειμένου να είναι πιο φρέσκος στον τελικό του Κυπέλλου και να βάλει την καλή του 11άδα. Ο Γιοβάνοβιτς τους έχει ζητήσει να είναι συγκεντρωμένοι με τον ΠΑΣ, να μπουν δυνατά και με την βοήθεια και του κόσμου να καθαρίσουν», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού» απέναντι στους Ηπειρώτες, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι θα απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος, Αϊτόρ και Καρλίτος, αφήνοντας ένα ενδεχόμενο για παρουσία του Μαουρίσιο αντί του «Βίγια».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Ιωαννίδης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου, οριακά θα προλάβει, αλλά περισσότερα θα φανούν την επόμενη εβδομάδα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x