Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Νοκ άουτ και ο Τσέριν για Αστέρα - Με Παλάσιος η 11άδα του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην οριστική απώλεια του Τσέριν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στην παρουσία του Παλάσιος στην 11άδα του Παναθηναϊκού και στη γεμάτη Λεωφόρο.

Με τον Παλάσιος αλλά χωρίς τον Τσέριν θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, με τον Ιωαννίδη αντί του τραυματία Σπόραρ να είναι η έτερη αλλαγή στην 11άδα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πλην του Σπόραρ που δεδομένα δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό για τον Αστέρα, νοκ άουτ είναι πλέον και ο Τσέριν που έκανε μέρος της προπόνησης. Ο Αϊτόρ έκανε μια αποφόρτιση που είναι λογικό, ενώ ο Κώστιρας δεν νομίζω να είναι 11άδα, θα δούμε αν θα είναι αποστολή. Ο Βέρμπιτς θα είναι στην αποστολή. Με αυτά τα δεδομένα, ο Παλάσιος θα πάρει τη θέση του Τσέριν στην 11άδα, με τους Κουρμπέλη και Ρούμπεν να παίζουν στον άξονα και τον Μπερνάρ λίγο πιο μπροστά τους. Η δεύτερη αλλαγή θα είναι ο Ιωαννίδης. Ίσως δούμε τον Τσόκαϊ στην διάρκεια του αγώνα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι έχει γίνει αρκετή δουλειά στο «τριφύλλι» για το ματς με τους Αρκάδες, όπου θα πάει… υποψιασμένο, ενώ κατέγραψε την αρνητική παράδοση που έχει απέναντί τους.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε πως έγινε το τρίτο sold out από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αλλά και το πιο… γρήγορο αυτή την φορά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x