Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να μπει ο Παναθηναϊκός για νίκη με Μακάμπι Χάιφα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στη νοοτροπία που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχουν οι παίκτες του στο ματς της Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει στο Conference League και με ισοπαλία, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει εφησυχασμένους τους παίκτες του στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη στη Λεωφόρο, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Γιοβάνοβιτς τονίζει στους παίκτες του πως πρέπει να μπουν στο ματς με στόχο τη νίκη. Δεν θέλει να σκέφτονται την ισοπαλία, γιατί όταν πας για δύο αποτελέσματα πολλές φορές σού κάνει κακό. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής και δεν θα πρέπει να βγει μαζικά στην επίθεση γιατί η Μακάμπι είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις», σημείωσε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο απρόοπτο με τον Τζούρισιτς. «Είναι δύσκολο να παίξει. Λογικά θα έπαιζε ούτως ή άλλως ο Μπερνάρ, αλλά είναι μια σημαντική απουσία γιατί θα μπορούσε να προσφέρει από τον πάγκο, όπως έκανε και κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Πάντως δεν φαίνεται κάτι σοβαρό», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x