Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πίστεψε στην ομάδα και δικαιώθηκε με την εικόνα της»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην πληρότητα που είχε η Λεωφόρος, λόγω της εμπιστοσύνης των φίλων του Παναθηναϊκού σε αυτό που έβλεπαν από τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Ειδική μνεία στην μαζική παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εξηγώντας παράλληλα το… γιατί συνέβη αυτό, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η Λεωφόρος ήταν το γήπεδο με τη μεγαλύτερη πληρότητα στις κερκίδες. O κόσμος του Παναθηναϊκού πίστεψε αυτή την χρονιά στην ομάδα, όσο περνούσε ο καιρός στεκόταν ακόμα περισσότερο δίπλα της. Και δικαιώθηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και την επιστροφή στην Ευρώπη. Σε μια χρονιά που είχε και περιορισμούς λόγω Covid-19. Δεν παίζει τόσο ρόλο ότι το γήπεδο χωράει 16-17.000 αλλά η εικόνα της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το παράδειγμα του Λοντίγκιν, με το «τριφύλλι» να μην έχει προτεραιότητα την απόκτηση γκολκίπερ, είναι χαρακτηριστικό ως προς τις μεταγραφικές ανάγκες και το ποιες κινήσεις προηγούνται.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι δεν αποκλείει την ανατροπή με Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, αφού ακόμα δεν έχει γίνει συγκεκριμένη κουβέντα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x