Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Μπερνάρ έδειξε γιατί τον πήρε ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην απόδοση του Μπερνάρ, τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού στη Λαμία και την κατάσταση των τραυματιών εν όψει Άρη.

Στην επίδραση που έχει αρχίσει να έχει ο Μπερνάρ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μπερνάρ ήταν σε εξαιρετική μέρα, έδειξε τα στοιχεία που θέλει ο Γιοβάνοβιτς και για τα οποία τον πήρε ο Παναθηναϊκός. Πέρα από την κάθετη στο γκολ είχε και πολλές άλλες καλές ενέργειες και πάσες. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο με τις αναγκαστικές αλλαγές και τις διακοπές χάλασε ο ρυθμός του. Η Λαμία έπαιζε κατς και ο Φωτιάς το ανέχτηκε και ουσιαστικά το επιβράβευσε. Σε κάθε περίπτωση ήταν μια πειστική εμφάνιση και ήρθε το 8/8», τόνισε.

Μιλώντας για τους τραυματίες από τον χθεσινό αγώνα είπε: «Ο Τρουιγέ χάνει τη σεζόν και είναι μεγάλη απουσία. Θα επιστρέψει με Άρη ο Σπόραρ, πιστεύω πως θα είναι εντάξει και οι Παλάσιος και Τσέριν. Ο Ιωαννίδης μετά το κάταγμα στη μύτη δύσκολα θα παίξει, ενώ για τον Αϊτόρ θα δούμε τις επόμενες μέρες. Είναι αμφίβολος μετά τη διάταση που υπέστη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x