Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Ολυμπιακός δεν αντέχει να δίνονται καθαρά πέναλτι-Έγινε πέναλτι και στον Σπόραρ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία δεν έχουν καμία βάση και πως αυτός που αδικήθηκε ήταν ο Παναθηναϊκός.

Παντελώς αβάσιμα θεωρεί ο Τάσος Νικολογιάννης όσα λέγονται από πλευράς Ολυμπιακού για τη διαιτησία στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αυτός που δικαιολογείται να έχει παράπονα είναι ο Παναθηναϊκός για ένα πέναλτι στον Σπόραρ και μια αποβολή στον Μπακαμπού.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν σε μια κακή βραδιά, οι παίκτες του όμως αντέδρασαν και εκμεταλλεύτηκαν το δώρο του Άβιλα. Όποιος λέει ότι αυτή η φάση δεν είναι πέναλτι, ακολουθεί την προπαγάνδα. Ο Άβιλα βγάζει τον αγκώνα και βρίσκει στο στήθος τον Ιωαννίδη. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Μίτσελ μετά τον αγώνα, ότι ‘κάναμε ένα τραγικό λάθος’. Μετά τον έβαλαν να τα γυρίσει. Επίσης υπάρχει μια άλλη φάση πέναλτι-μαρς. Στο 64’ ο Παπασταθόπουλος πέφτει με ελληνορωμαϊκή πάνω στον Σπόραρ, τον τραβά και τον ρίχνει. Είναι πέναλτι και δεν δίνεται. Επίσης στο 49’ ο Μπακαμπού χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή και έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτές είναι δύο φάσεις που ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε», τόνισε.

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει μπράβο που δεν αντέδρασε στις χειρονομίες του Καραπαπά και του Βρέντζου ή την επίθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Σπόραρ. Πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για τις προκλήσεις αυτές. Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός δεν αντέχει να δίνονται σε βάρος του πέναλτι που είναι παραβάσεις, ενώ τόσα χρόνια δεν τον πείραζε να παίρνει ανύπαρκτα πέναλτι. Έχουν ακυρώσει την ίδια τους την εμφάνιση με όσα λένε. Θα δεχόμουν αν έλεγαν ότι ήταν χθες καλύτεροι και δεν πήραν αυτό που άξιζαν λόγω ατυχίας. Τώρα έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο για μια φάση που αν γινόταν στην άλλη περιοχή θα έλεγαν πως είναι οφθαλμοφανές πέναλτι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x