Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Βάση για του χρόνου ότι ο Παναθηναϊκός δεν χάνει ακόμα και όταν δεν είναι καλός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να μην χάνει ακόμα κι όταν δεν είναι καλός, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Φραν Βέλεθ.

Το μέταλλο που έχει πλέον και το οποίο του επιτρέπει να μην χάνει ακόμα και όταν δεν μπορεί να νικήσει, πρέπει να αξιοποιήσει τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι πολύ μεγάλο το άγχος και η πίεση για τον Παναθηναϊκό που, έτσι όπως τα κατάφερε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάθε εβδομάδα δίνει κι έναν τελικό. Έχει μικρό ρόστερ, εν δυνάμει βασικοί είναι 13-14 παίκτες. Οι άλλοι είναι ένα κλικ πιο πίσω. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν έκανε καλή εμφάνιση αλλά εδώ που έχουμε φτάσει το ζητούμενο είναι τα αποτελέσματα που θα τον επαναφέρουν στην Ευρώπη. Το ιδανικό θα ήταν να είχε κερδίσει την ΑΕΚ, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Το γεγονός ότι ακόμα και σε μια ημέρα που δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός, δεν δέχθηκε γκολ και δεν έχασε, είναι μια καλή βάση για του χρόνου», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν ήταν σε καλή ημέρα τα χαφ του «τριφυλλιού» χθες, ενώ αντιθέτως οι αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βοήθησαν.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Φραν Βέλεθ κάνει τρομερή χρονιά και ως έχει «δέσει» αρμονικά με τον Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x