Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι όλα τα ματς του είναι τελικοί και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσει και την Κηφισιά»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με την Κηφισιά, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησής του με την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης!

Αφού αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα απουσιών που έχει να διαχειριστεί ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ και Μπερνάρ, μίλησε για τα πλάνα ενδεκάδας που κάνει ο Τούρκος τεχνικός, τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται να παίζει ο Λοντίγκιν, αλλά και ο Λημνιός στο ένα άκρο της επίθεσης.

Επιπλέον, τόνισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο «στραβοπάτημα» μετά την γκέλα κόντρα στη Λαμία, προσθέτοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να βοηθήσει τον Τερίμ, δίνοντάς του το δικαίωμα να κάνει τη διαχείριση που πρέπει, ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης των «πράσινων» με τον Άρη, η οποία ακολουθεί.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x