Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θέλει elite διαιτητές και όχι… Νταμπάνοβιτς - Στόχος οι 3 σερί νίκες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM την επομένη της ισοπαλίας με την ΑΕΚ και σχολίασε την οργή για τη διαιτησία Νταμπάνοβιτς.

Αρχικά, ο Νικολογιάννης είπε: «Η ομάδα από σήμερα έχει ένα διήμερο ρεπό, μετά τη χθεσινή μάχη με την ΑΕΚ. Οι διεθνείς θα πάνε στις εθνικές τους ομάδες. Να πάρουν παιχνίδια και να γυρίσουν υγιείς. Πρέπει να έχουν ρυθμό και να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να έρθουν πιο έτοιμοι».

Για το ντέρμπι και την οργή για τη διαιτητική σφαγή: «Στον Παναθηναϊκό από τη μια υπάρχει ένα συναίσθημα ότι άντεξε σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά αναγκάστηκε να μιλήσει για διαιτησία. Υπάρχει οργή για τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς και για το χέρι του Χατζισαφί και για τις αποβολές που δε δόθηκαν στον Άμραμπατ. Ήταν όλες οι φάσεις ανάποδα. Γενικά υπήρχε μια διαιτησία που στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια δεν την είχαν ζήσει ποτέ. Η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά, έσβησε ορμή της ΑΕΚ, είχε μια μεγάλη τριπλή ευκαιρία. Σε γενικές γραμμές ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη παιχνίδι με την ΑΕΚ ανταποκρίθηκε και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Υπάρχει μια ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας και για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός στα τελευταία 7 ματς, έχει 5 νίκες και δυο ισοπαλίες.

Για τον Μάγκνουσον: «Με τον Μάγκνουσον η ομάδα είχε σιγουριά στο μπιλντ απ και η παρουσία του βελτίωσε και τον Σένκεφελντ, η οποίος ήταν εξαιρετικός».

Για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είχε τις ψυχικές δυνάμεις να ανταποκριθεί. Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι ευχαριστημένος γιατί στόχος είναι μόνο η νίκη, αλλά το αποτέλεσμα το διατηρεί στην κορυφή. Μετά τη διακοπή ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τρεις σερί νίκες για να είναι σίγουρος ότι θα αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο».

Για τον Φώτη Ιωαννίδη: «Ιωαννίδης χθες έπαιξε με ενέσεις, πονούσε στο πόδι, από κλωτσιά που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δεν έκανε προπονήσεις. Η συμμετοχή του αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή. Παραμονές του ντέρμπι δεν μπορούσε να περπατήσει. Ηθελε πολύ να παίξει και αυτό δείχνει και το μέταλλο της ομάδας. Ο Γιοβάνοβιτς έχει κάνει τον Παναθηναϊκό μια ομάδα με παίκτες που θυσιάζονται για το όφελός της».

Για το τι θέλει ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία: «Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι αυτό που θέλει είναι οι επόμενοι διαιτητές να είναι elite. Δε θέλει άλλους Νταμπάνοβιτς ο Παναθηναϊκός. Οι διαιτητές αυτοί φυσικά και πρέπει να ορίζονται από την ΕΠΟ, αλλά πρέπει να είναι elite. Αυτό είναι και το σκεπτικό του Παναθηναϊκού και θα εκφραστεί στη συνάντηση με τον Μπένετ. Αν έρθουν άλλοι Νταμπάνοβιτς θα τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x