Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θέλει μια νίκη με εμφάνιση σαν του Βόλου - Στα playoffs ο Βέρμπιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι το 2Χ2, ιδανικά με καλό ποδόσφαιρο, αλλά και ότι ο Μπένιαμν Βέρμπιτς θα γυρίσει στα playoffs.

Το απόλυτο, συνδυαζόμενο και με καλές εμφανίσεις, είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στα δύο εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναιτωλικό. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Βέρμπιτς που δεν θα παίξει ούτε με τον Ατρόμητο και θα είναι έτοιμος για τα playoffs, ενώ ο Σάρλια δεν θα παίξει λόγω καρτών και θα επιστρέψει ο Μάγκνουσον. Ο Παναθηναϊκός θέλει σε αυτά τα δύο παιχνίδια τις νίκες, για να τελειώσει είτε πρώτος, είτε στο -1 από την ΑΕΚ. Στα playoffs θα κριθούν όλα εκεί θα δούμε πως θα πάει το πράγμα. Θέλουν μια νίκη που θα συνοδεύεται με μια εμφάνιση όπως αυτή με την Βόλο στον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία στα Τέμπη, κάτι που φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Ενώ ο Νικολογιάννης υπενθύμισε ότι τα εισιτήρια για το δευτεριάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό θα κυκλοφορούν σήμερα (02/03) το μεσημέρι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x