Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θέλει χαφ που να έχει το γκολ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η απόκτηση επιθετικού δεν θα λύσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, εστιάζοντας στην μεσαία γραμμή, ενώ μίλησε για την 11άδα του ντέρμπι.

Θέμα κεντρικού χαφ που να σκοράρει παρά επιθετικού έθεσε ο Τάσος Νικολογιάννης, αναφορικά με μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, μέσω του «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εξήγησε το γιατί.

«Κοιτάζοντας τους αριθμούς των πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος από τα φορ τους, βλέπουμε πως οι δύο ομάδες που έχουν πάρει τα περισσότερα γκολ είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, αμφότεροι από 13. Ο Παναθηναϊκός υστερεί στην συνεισφορά των χαφ του πρωτίστως και μετά των εξτρέμ. Ακούω ότι πρέπει να έρθει επιθετικός τον Γενάρη, για μένα είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτηθεί ένα χαφ που να έχει το γκολ, γιατί το έχει μόνο ο Μαουρίσιο και εάν φύγει ο Μακέντα, να έρθει κι ένας φορ. Ο Γιοβάνοβιτς παίζει με έναν μόνο στην κορυφή, άρα θέλει έναν χαφ που να ξέρεις ότι θα σου βάλει οκτώ με δέκα γκολ. Θεωρώ ότι η απόκτηση ενός φορ δεν θα λύσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού», σχολίασε με νόημα.

Παράλληλα, μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι και το επερχόμενο ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ουσιαστικά είναι ανοιχτή μόνο μια θέση, αυτή στην επίθεση.

«Προπονήθηκε ο Χουάνκαρ, άρα είναι διαθέσιμος. Το λέω γιατί είχε πέσει περονόσπορος στα μπακ στον Παναθηναϊκό. Το άλλο που έχει ενδιαφέρον να δούμε είναι αν θα είναι 100% ο Καρλίτος για να παίξει από την αρχή. Ο Μαουρίσιο φαίνεται ότι είναι καλά, προπονείται περισσότερες ημέρες. Παίζεται η θέση του σέντερ φορ με τον Μακέντα περισσότερο». είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x