Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μόνη λύση η διακοπή τριών εβδομάδων, σε κατόχους διαρκείας τα 1.000 εισιτήρια»

Να… κατεβάσει ρολά η Super League πρότεινε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ αποκάλυψε και την πρόθεση του Παναθηναϊκού για τα 1.000 εισιτήρια του ματς με τον Άρη.

Οριακά θα κρίνεται η τύχη των αγώνων στο πρωτάθλημα από εδώ και πέρα, όπως κι αυτός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταθέτοντας την γνώμη του για διακοπή μέχρι τα τέλη Γενάρη.

«Αυτό που θα ζήσουμε τον επόμενο μήνα είναι να μετράμε κάθε μέρα κρούσματα και να περιμένουμε την παραμονή του αγώνα για το αν θα γίνει. Η λύση κατά την γνώμη μου είναι να υπάρξει διακοπή για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να κολλήσουν όλοι. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε άλλα δύο κρούσματα σήμερα, για παράδειγμα, ενώ και ο Άρης είναι πολύ ταλαιπωρημένος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, κουβέντα για το αγωνιστικό κομμάτι, δηλαδή αποστολή, σύστημα και 11άδα του «τριφυλλιού», θα μπορεί να γίνει την Τετάρτη το πρωί.

Τέλος, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν για το ματς με τον Άρη στους κατόχους διαρκείας με σειρά προτεραιότητας, εξηγώντας πως οι πρώτοι 1.000 που θα μπουν και θα κάνουν αίτηση, θα εξασφαλίσουν θέση στην Λεωφόρο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x