Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Συμφωνία Παναθηναϊκού για Μαντσίνι - Πάει Κορωπί για προπόνηση»

«Πράσινος» ο Ντάνιελ Μαντσίνι... Ο Αργεντινός θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού και στις 11:00 θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας.

Τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος θα φοράει για τα επόμενα χρόνια ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αργεντινός άσος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς υπάρχει ουσιαστική συμφωνία σε όλα με τον Άρη για την μεταγραφή του.

Ο Μαντσίνι μέσα στην ημέρα θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της ομάδας η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Όπως μετέφερε στον «αέρα» ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Αργεντινός ήταν ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία για την χρησιμοποίησή του στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή έχει παίξει και η πρόθεση του ίδιου του παίκτη, αλλά και οι επιδέξιοι ελιγμοί στις διαπραγματεύσεις από τον Παναθηναϊκο. Ο Μαντσίνι ήθελε πάρα πολύ να πραγματοποιηθεί η… μετακίνηση αυτή και προς την ολοκλήρωσή της πίεσε και αυτός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x