Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Παίρνει πολύ μεγάλη ώθηση με νίκη επί της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί στον Παναθηναϊκό θέλουν να κάνουν το 2Χ2 πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και τόνισε ότι το επόμενο διήμερο θα έχουμε μεταγραφικές εξελίξεις.

Προετοιμασμένος πηγαίνει στο πρώτο του φετινό crash test, εντός των συνόρων, ο Παναθηναϊκός, αναζητώντας μια πολύ σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι το πρώτο πολύ δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό, αν ανταποκριθεί και κερδίσει την ΑΕΚ, παίρνει πολύ μεγάλη ώθηση. Ο Χουάνκαρ έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ο Σένκεφελντ είναι σε φάση αποθεραπείας και ο Μπερνάρ, που αισθάνεται μεν μια χαρά αλλά δεν θέλουν να πάρουν ρίσκα, θα ξεκινήσει να μπαίνει από σήμερα στις προπονήσεις. Θα δούμε για τον Ισπανό, τον Ολλανδό δεν τον βλέπω να παίζει, ο Βραζιλιάνος ίσως είναι αποστολή αλλά πάει για το ματς με τον ΠΑΣ. Έχει κάνει focus η ομάδα σε αυτό το ματς, ο Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμος είτε παίξει με τρεις είτε με τέσσερις ο αντίπαλος. Στόχος είναι φυσικά η νίκη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για τις μεταγραφές του «τριφυλλιού» και το επόμενο διήμερο ο Γιοβάνοβιτς θα δώσει το πράσινο φως για την απόκτηση ενός οκταριού που θα είναι βασικός, ενώ πιθανότατα θα έρθει κι ένας παίκτης για το «10», σε πιο συμπληρωματικό ρόλο.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι στην διακοπή του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν απερίσπαστοι όλοι μαζί, για αυτό θέλουν να πάρουν δύο νίκες με ΑΕΚ και ΠΑΣ, προκειμένου να έχουν και την ψυχολογία μετά την επανέναρξη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x