Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Παιχνίδι-παγίδα στο Βόλο για Παναθηναϊκό - Έχει ανταποκριθεί σε πολύ δύσκολες έδρες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τις δυσκολίες που κρύβει για τον Παναθηναϊκό το ματς στη Μαγνησία και αναφέρθηκε στις «αναγκαστικές» αλλαγές στην 11άδα αλλά και τα φετινά «διπλά» του.

Για παιχνίδι παγίδα έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή το αυριανό του Παναθηναϊκού στον Βόλο, λόγω... συγκεκριμένων δυσκολιών.

«Προβλήματα δεν υπάρχουν και είναι ίδια η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Βόλο με τον ΠΑΟΚ. Πάει να δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι παγίδα για μένα. Θυμηθείτε μόνο το 0-0 στη Λεωφόρο, οι δύο βαθμοί που του λείπουν θα ήταν διαφορετική η κατάσταση αν τους είχε. Ο Βόλος θα κλείσει τους χώρους, συν του ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα εξαντλητικό παιχνίδι στην Τούμπα και σίγουρα κάποιοι παίκτες θα είναι επιβαρυμένοι. Για αυτό και μπορεί να κάνει φρεσκάρισμα στην 11άδα ο Γιοβάνοβιτς. Είναι πολλά και υψηλής έντασης τα παιχνίδια, οπότε θα χρειαστεί να ξεκουράσει και τους λεγόμενους βασικούς. Πρώτα πρέπει να δούμε τι θα γίνει αύριο, βέβαια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την 11άδα των «πράσινων», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως θεωρεί σίγουρη την παρουσία των Κώτσιρα και Μαντσίνι στο αρχικό σχήμα και πιθανή του Κλεϊνχέισλερ.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε πως όσοι υποτιμούν το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο κάνουν πολύ μεγάλο λάθος, εξηγώντας το γιατί.

Ενώ επισήμανε ότι οι «πράσινοι» έχουν ανταποκριθεί φέτος σε δύσκολες έδρες, όπου δεν είχαν μάλιστα και την παρουσία φίλων τους, όπως στην Τούμπα ή στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Φάληρο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x