Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Παιχνίδι υπομονής για τον Παναθηναϊκό με ΟΦΗ, έτσι θα το κερδίσει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σημείωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ για να πάρει τη νίκη, ενώ μίλησε και για την 11άδα.

Αποφασιστικότητα, ορμή και… υπομονή καλείται να δείξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ προκειμένου να φτάσει στο «τρίποντο», όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα έχει περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά, γύρω στις δέκα χιλιάδες. Είναι ένα ματς που έχει πάρα πολλές δυσκολίες. Οι εκτός έδρας εμφανίσεις του ΟΦΗ δεν είναι τυχαίες, θα έρθει στην Λεωφόρο για να πάρει αποτέλεσμα. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπει με την ίδια ορμή και αποφασιστικότητα των εντός έδρας ματς, αν επαναλάβει τα ίδια λάθη με τον Ιωνικό δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να το γυρίσει. Θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής, αν δεν πανικοβληθεί θα μπορέσει έστω και δύσκολα να το κερδίσει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Βιτάλ, που διεκδικεί με τον Παλάσιος μια θέση στην 11άδα, έχει παίξει πολύ καλά στην Λεωφόρο αλλά περνάει μια κάμψη τον τελευταίο καιρό.

Τέλος ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο ΟΦΗ του Σίμου έπαιζε ελεύθερα, ενώ αυτός του Νιόπλια θέλει το αποτέλεσμα και με βάση αυτό προσπαθεί να παρατάσσει τους Κρητικούς, που ίσως παίξουν με τριάδα πίσω σήμερα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x