Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Παίζει το μισό πρωτάθλημα σήμερα ο Παναθηναϊκός - Πολύ μεγάλη απουσία ο Κουρμπέλης»

Ο Tάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM την υποχρέωση του Παναθηναϊκού να κερδίσει και τόνισε πως αν την Κυριακή είναι πρώτος θα έχει πάρει το πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στον Κουρμπέλη.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό το «τρίποντο» απέναντι στον ΠΑΟΚ όπως σχολίασε ο Tάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ επισήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και το πότε θα έχει κριθεί η υπόθεση τίτλος.

«Ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα με τον ΠΑΟΚ σχεδόν το μισό πρωτάθλημα, το άλλο μισό θα το παίξει στο Καραϊσκάκης. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κερδίσει, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τελειώνει το πρωτάθλημα. Εχουν συνειδητοποιήσει όλοι τη σημασία του αγώνα, ότι πρέπει να κερδίσουν για να συνεχίσουν να έχουν τύχη για το πρωτάθλημα, αλλά και ότι αντιμετωπίζουν μια ομάδα που έχουν να κερδίσουν από πέρυσι, στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να πάει το παιχνίδι από την αρχή πάρα πολύ δυνατά, φυσικά χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να μπει και να κερδίσει, μην κοροϊδευόμαστε. Αν η ομάδα είναι πρώτη την Κυριακή το βράδυ, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα πάρει και το πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως είναι πολύ μεγάλη η απουσία του τιμωρημένου Κουρμπέλη για το «τριφύλλι», ενώ και ο Ρούμπεν πονάει και θα δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Γιοβάνοβιτς από την στιγμή που δεν θα είναι στο 100%.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την 11άδα του Παναθηναϊκού, ο Νικολογιάννης τόνισε πως θα την απαρτίζουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν ή Τσόκαϊ, Τσέριν, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Μπερνάρ και Ιωαννίδης.

Ενώ μιλώντας για τον Άγγλο διαιτητή του αγώνα, ανέφερε ότι δύσκολα δείχνει κίτρινες κάρτες και αφήνει το δυνατό παιχνίδι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x