Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προχωρημένες συζητήσεις Παναθηναϊκού για Τρουιγέ, επαφές και για άλλο παίκτη»

Τις προχωρημένες επαφές του Παναθηναϊκού με τη Νις για την απόκτηση του Αλεξί Τρουιγέ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, που τόνισε ότι γίνονται συζητήσεις και με άλλον παίκτη.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Νις για την απόκτηση του Γάλλου χαφ του Αλεξί Τρουιγέ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, σε μια κίνηση που θα ενισχύσει το «τριφύλλι» στη μεσαία γραμμή.

Πρόκειται για τον 21χρονο Γάλλο χαφ που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Οσέρ, στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές, επέστρεψε το καλοκαίρι στη Νις, αλλά εκεί δεν έχει βρει τον χώρο για να αγωνιστεί.

Οι «πράσινοι» διαπραγματεύονται με την ομάδα της Νίκαιας για την αγορά του ποδοσφαιριστή, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, αλλά ακόμα δεν είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μπορεί να αγωνιστεί και ως «8» και ως «10», είναι γρήγορος και έχει καλή τεχνική, στοιχεία δηλαδή που είχε προκρίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε κάθε περίπτωση παίκτη για αυτή τη θέση

Επιπλέον, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης, υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις και με άλλον παίκτη, οπότε ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις και με άλλον χαφ.

Ακούστε όσα μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x