Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Τα δεδομένα για Αλεξανδρόπουλο - Κανένα ξεπούλημα αν πωληθεί με 4+ εκατ. ευρώ»

Τις εξελίξεις με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, και το έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Στην «καυτή» υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» με τον Βάιο Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στάθηκε στο έντονο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που φέρεται, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, να… επανέρχεται για την απόκτηση του 20χρονου χαφ με περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, αναλύοντας τα δεδομένα και σχολιάζοντας: «Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ένα παιδί, που έχει βγει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και έχει πολύ καλά στοιχεία.

Η αλήθεια, όμως, είναι, για να μην κρυβόμαστε, ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν τον έχει βασικό φέτος, ειδικά τώρα, που ήρθε ο Τσέριν, γιατί στο παιχνίδι κατοχής έχει κάποια θέματα. Από την άλλη, είναι πολύ γρήγορος και εξαιρετικός στα μέτρα με την μπάλα. Εννοείται πως το ιδανικό θα ήταν να εξελιχθεί μέσα από τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι για τον σύλλογο θα είναι σημαντικό να πάρει ένα ποσό πάνω από 4 εκατ. ευρώ.

Πρέπει να θυμίσω ότι η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του Παναθηναϊκού ήταν τα 5,8 εκατ. ευρώ για τον Σισέ στη Λάτσιο και η δεύτερη ήταν τα 3 εκατ. ευρώ για τον Μαυρία! Το να πουλήσεις, επομένως, έναν παίκτη 4 εκατ. ευρώ και πάνω, συν το ποσοστό μεταπώλησης, είναι ένα πολύ καλό ποσό και σε καμία περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, δεν είναι ξεπούλημα!

Στον Παναθηναϊκό πρέπει να σκεφτούν το εξής: Ας πούμε ότι δεν τον δίνει με 4+ εκατ. ευρώ. Δεν παίζει, δεν είναι βασικός, θα πάρει και άλλο χαφ πλην του Τσέριν, του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα έχει πέσει η τιμή του, που θα λήγει και το συμβόλαιό του; Συν ότι, δυστυχώς, δεν υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος, που όλο και ''κάποιος'' θα τον έβλεπε. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, που λέει να τον πουλήσει η ομάδα με 8 και 10 εκατ. ευρώ, που εγώ το ακούω αυτό, ότι στον Παναθηναϊκό, διαχρονικά, δεν υπήρχαν αυτά τα νούμερα. Και ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα είναι ξεπούλημα αν τον δώσει, τελικά, για 4 και περισσότερα εκατομμύρια ευρώ.
».

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη για την υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x