Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πιο βελτιωμένη ομάδα βάσει και αποτελεσμάτων ο Παναθηναϊκός - Αυτή θα είναι η 11άδα»

Στην πρόοδο που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός και η οποία πιστοποιείται και μέσω της συγκομιδής του στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, ενώ μίλήσε και για το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δεν είναι μόνο η εικόνα του Παναθηναϊκού που επιβεβαιώνει την βελτίωσή του σε σχέση με πέρυσι, αλλά και τα αποτελέσματα όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα καθώς αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποτελέσματα, που τον έχουν φέρει στο +19 σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την 11άδα των «πράσινων» στο αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε: «Στο τέρμα θα είναι ο Μπρινιόλι, στα δεξιά έχει το προβάδισμα ο Κώτσιρας, αριστερά ο Χουάνκαρ ενώ και ο Μάγκνουσον επανέρχεται μετά από δύο μήνες δίπλα στον Σένκεφελεντ. Στη μεσαία γραμμή μετά και το απρόοπτο με τον Μπερνάρ η μια περίπτωση είναι με Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Τσέριν, αλλά μπορεί να δούμε και τον Κλεϊνχέισλερ με δύο εκ των άλλων. Ενώ μπροστά η τριάδα θα είναι Μαντσίνι-Παλάσιος στα άκρα και ο Σπόραρ θα επανέλθει στην κορυφή».

Ενώ ο Νικολογιάννης εκτίμησε πως θα έχει περίπου 12.000 φίλους του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο αύριο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x