Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πιο ενεργός στο β' μισό ο Τσόκαι - Τι γίνεται με ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό»

Ακούστε τα νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας στην Κύπρο αλλά και σε επίπεδο ανανεώσεων μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Την Τρίτη επιστρέφουν από την άδεια και για την Κύπρο η αποστολή αναχωρεί την άλλη Δευτέρα. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από φίλους του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, για την ομάδα, τις προπονήσεις και τους αγώνες που θα δώσει. Θα υπάρξει αποδοχή, θα θέλει να φωτογραφηθούν μαζί του και οι παίκτες θα ζήσουν στιγμές ανάλογες με εκείνες που βίωσαν στην επαρχία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία οι Παναθηναϊκοί της Κύπρου να δουν την ομάδα από κοντά. 1/12 με Χάποελ Μπερ Σεβά, το άλλο θα γίνει με Πάφο και χθες είχαν πάει άνθρωποι της ομάδας να τσεκάρουν ορισμένα γήπεδα. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής και τακτοποιούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς του «τριφυλλιού»: «Χθες είδαμε τον Τσόκαι να έχει πολύ καλή εμφάνιση με την εθνική Αλβανίας. Περιμένουμε να δούμε σήμερα τους Σλοβένους, αν θα παίξουν όλοι. Είναι δύσκολο να δούμε μαζί τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν. Ο Τσόκαι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στη θέση 8, 5-3-2, 3-5-2. Δεν είναι 10 και είναι λιγότερο 6 από ό,τι 8. Μπορεί να δώσει λύσεις με ασίστ ή και γκολ. Επειδή είναι συνεχόμενα τα ματς τον Γενάρη, και με τους αγώνες για το Κύπελλο, Ο Γιοβάνοβιτς θα τον δοκιμάσει και θα τον ρίξει σε αρκετά ματς ως βασικοί».

Και κατέληξε μιλώντας για το θέμα των ανανεώσεων πως «θα περιμένουμε εξελίξεις μέχρι τέλος Δεκεμβρίου-αρχές Ιανουαρίου. Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με ορισμένους παίκτες και μπορεί κάποιοι να ανανεώσουν νωρίτερα, όμως κάπου εκεί οριοθετούμε τις εξελίξεις στα θέματα των ανανεώσεων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x