Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πιστεύω ότι Βαγιαννίδης-Ιωαννίδης θα φέρουν προτάσεις - Θέλει και άλλο ελληνικό στοιχείο ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εκτίμησε στον bwinΣΠΟΡ FM πως τόσο ο Γιώργος Βαγιαννίδης όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, όμως ο Παναθηναϊκός θέλει να αυξήσει τους γηγενείς.

Την πίστη του ότι Γιώργος Βαγιαννίδης και Φώτης Ιωαννίδης θα φέρουν προτάσεις το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, λόγω των εμφανίσεών τους, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα φύγουν, εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Βαγιαννίδης έχει κάνει μια τρομερή προσπάθεια από πρόπερσι που γύρισε. Έπαιξε αρχικά στον Παναθηναϊκό Β, του έδωσε πέρυσι ο Γιοβάνοβιτς κάποια ματς και φέτος παίζει. Αν δεν είχε αυτό τον τραυματισμό, θα είχε πάρει πολύ περισσότερα παιχνίδια και είναι φυσικό επακόλουθο η κλήση του στην Εθνική. Έχει μπουκάρισμα, πολύ καλή τεχνική, απειλεί την εστία και διορθώνει το πρόβλημά του τα προηγούμενα χρόνια, στην άμυνα. Χωρίς να είμαι σίγουρος, πιστεύω ότι το καλοκαίρι, μαζί με τον Ιωαννίδη θα φέρουν προτάσεις. Χωρίς να ξέρω τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Είναι Έλληνες παίκτες, έχει ανάγκη το ελληνικό στοιχείο ο Παναθηναϊκός και για αυτό δεν είμαι βέβαιος τι θα γίνει. Εχουν πει ότι θέλουν να το αυξήσουν και είναι δύο παίκτες εν δυνάμει βασικοί», είπε.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στις υποχρεώσεις των υπόλοιπων διεθνών του «τριφυλλιού», εστιάζοντας στο ματς της Σλοβενίας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x