Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πιθανή μια μεταγραφή εντός εβδομάδας – Αυτό είναι το προφίλ του στόπερ που θέλει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό που ψάχνει άμεσα και σημείωσε τα χαρακτηριστικά του.

Θέμα ημερών φέρεται να είναι η εξεύρεση του διαδόχου του Φραν Βέλεθ για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, όπως εκτίμησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στον Παναθηναϊκό έχει πέσει το βάρος στην απόκτηση ενός στόπερ για να καλύψει το κενό του Βέλεθ. Είπαμε για την περίπτωση του Μάγκνουσον, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, ενώ τα χαρακτηριστικά του θα είναι το ύψος, η δύναμη και να έχει αριστερό πόδι. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα μια μεταγραφή θα την έχουμε, πιθανότατα του στόπερ, αλλά δεν αποκλείεται να κλείσει και έναν χαφ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στο «τριφύλλι» γίνεται προσπάθεια να έχει στην προετοιμασία στην Αυστρία σίγουρα τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, τον χαφ που κοιτάζει εδώ και καιρό για τη θέση του 10αριού καθώς και έναν από τους δύο εξτρέμ οι οποίοι αναμένεται να αποκτηθούν.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς εάν γινόταν… σήμερα το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού, με βάση πάντοτε τους υπάρχοντες διαθέσιμους παίκτες.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x