Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πολύ κρίσιμα τα ματς μέχρι τις γιορτές για Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο βαρύ πρόγραμμα που θα κρίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό μέχρι τις γιορτές.

Ιδιαίτερα κρίσιμοι είναι οι οκτώ αγώνες που μεσολαβούν μέχρι τις γιορτές για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Οι αγώνες μέχρι τις γιορτές είναι πολύ κρίσιμοι. Έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα ο Παναθηναϊκός μπροστά του και θα δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα πού πάει η ομάδα, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Ο αγώνας με τη Λαμία είναι πολύ σημαντικός, δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, γιατί ο Άρης που άρχισε από το -6 τον έχει ήδη φτάσει», τόνισε.

Όσο για το ματς με τη Λαμία, είπε: «Δεν ξέρω αν ο Γιοβάνοβιτς θα χρησιμοποιήσει τον Ρούμπεν. Αν κρίνει πως είναι στα όρια του μυϊκού τραυματισμού, πιστεύω πως δεν θα τον βάλει. Ο συγκεκριμένος προπονητής δεν συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές, αλλά πιστεύω πως θα έχουν όλοι τις ευκαιρίες τους».

Τέλος, για το γηπεδικό ανέφερε: «Για το γήπεδο πάντα κρατούσα μικρό καλάθι. Αν δεν δω συγκεκριμένα πράγματα δεν πιστεύω τίποτα, γιατί χρόνια ολόκληρα η πολιτεία έχει ταλαιπωρήσει τον Παναθηναϊκό. Το επόμενο δίμηνο θα ξέρουμε πού πάει το πράγμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x