Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Γκατσίνοβιτς-Ορισμός πρόκληση του Μπέμπεκ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς χτυπάει θέση στην 11άδα του Παναθηναϊκού μεθαύριο και έβαλε κατά Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τον... VARίστα του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας το… γιατί.

«Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός ο Γκατσίνοβιτς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήρθε έτοιμος. Αυτό δείχνει στις προπονήσεις, φυσικά θέλει ένα χρόνο προσαρμογής, αλλά θεωρώ πολύ πιθανή τη συμμετοχή του. Να δούμε τι θα γίνει με τον Βιτάλ, που πονάει. Δύσκολο το βλέπω να παίξει ο Κώτσιρας. Πλέον όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί για τον Παναθηναϊκό. Αν μείνει εκτός Ευρώπης, θα μιλάμε για μια καταστροφική χρονιά, οπότε από εδώ και πέρα θα πρέπει όλοι να βρουν τον τρόπο να πετύχουν το αυτονόητο. Αν συνεχίσει να βελτιώνεται η ομάδα και πάρει και το Κύπελλο, θα έχει κάνει ένα βήμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Ιβάν Μπέμπεκ που θα βρίσκεται στο VAR στην Τούμπα ήταν διαιτητής στο περυσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με το «τριφύλλι» έχοντας σωρεία λαθών και τα απαρίθμησε, κάνοντας παράλληλα λόγο για ορισμό πρόκληση από πλευράς Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού έχει μπει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, είναι μεν ένα βήμα, αλλά παραμένει επιφυλακτικός και θα πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει στο επόμενο διάστημα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x