Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός, προβληματίζουν οι μυϊκοί τραυματισμοί»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για τον Παναθηναϊκό, μετά την ισοπαλία (2-2) με τη Λαμία στη Λεωφόρο για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πρώτο και κύριο είναι πως η ομάδα άφησε δύο βαθμούς, αφού είμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Μέχρι το ματς με τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική που δεν είχε χάσει βαθμούς με μικρομεσαίους αντιπάλους. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε με αυτοκτονικές τάσεις και ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω η ομάδα, με τη Λαμία, και αφού δεν την κέρδισε, δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται να πετυχαίνεις δύο γκολ και να μην κερδίζεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ούγκο έκανε ένα αχρείαστο τάκλιν και ο Παναθηναϊκός δέχθηκε ένα φθηνό γκολ από τον Καρλίτος. Στη συνέχεια βρήκε το γκολ από τον συγκινητικό Μπερνάρ και μακάρι να είχε κι άλλους σαν και εκείνον. Ήρθε μετά το γκολ από τον Γερεμέγεφ και αντί ο Παναθηναϊκός να έχει το νου του στην άμυνα, πήγε σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους πως δύσκολα θα δεχθούν άλλο γκολ. Και ήρθε άλλο ένα φθηνό γκολ, που θύμισε εκείνο το γκολ που είχε δεχθεί πέρυσι από τον ΟΦΗ», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός είναι να βγάλει αντίδραση, σε ένα ματς (με τον ΠΑΟΚ) που θα είναι πιο δύσκολο από εκείνο με τη Λαμία».

Ακούστε το απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x