Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να έχουν το γκολ αυτοί που θα πάρει ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να βρει γκολ από τις μεταγραφές που θα κάνει αλλά και τους υπάρχοντες χαφ, ενώ… ξέκοψε του Καρέλη!

Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να προσθέσει ποδοσφαιριστές με εύκολο γκολ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει εξτρέμ, μόνο τους Βέρμπιτς, Μπερνάρ και Παλάσιος αυτή την στιγμή, με τον Μπερνάρ να έχει έρθει για 10. Δεν έχει παίκτη πίσω από τον Παλάσιος, η θέση του Βαγιαννίδη είναι μπακ. Πρέπει να καλύψει οπωσδήποτε το κενό του Αϊτόρ και πίσω από τον Μπερνάρ δεν έχει κάποιον, μετά τον τραυματισμό του Τρουιγιέ. Αυτές οι δύο μεταγραφές προέχουν, είναι οι βασικές προτεραιότητες και για μένα θα πρέπει αυτοί που έρθουν να έχουν και το γκολ. Θεωρώ πιο πιθανό δε να πάρει ο Παναθηναϊκός και άλλο εξτρέμ, αργότερα, παρά τρίτο φορ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το μόνο αρνητικό στον πρώτο γύρο για το «τριφύλλι» είναι πως δεν κατάφερε να πάρει γκολ από τα χαφ του, σε αντίθεση με τις άλλες του γραμμές.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Καρέλη, παρά τα αντιθέτως γραφόμενα, αφού διαθέτει Σπόραρ και Ιωαννίδη, οπότε θα πρέπει να έρθει για τρίτος.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x