Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να φορτσάρει ο Παναθηναϊκός για χαφ - Εγγύηση οι επιλογές Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν ενισχυθεί με ένα οκτάρι θα το βρει μπροστά του και στάθηκε στην παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στο κομμάτι των μεταγραφών.

Να ενισχύσει τον άξονά του προκειμένου να μην… μπλέξει στο μέλλον, πρέπει ο Παναθηναϊκός όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, καταθέτοντας την εμπιστοσύνη του στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με βάση και τις προηγούμενες.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μόνος πρώτος στην βαθμολογία, κάτι που έχει να συμβεί έξι χρόνια. Κρατάει τη νίκη, ότι έβαλε γκολ ο Βέρμπιτς, ενώ και οι μεταγραφές προσφέρουν άμεσα, αν κάνουμε μια σούμα. Τα καλά νέα είναι ότι κερδίζει παρά το γεγονός ότι δεν είναι καλός. Στα αρνητικά, πέραν της εμφάνισης, είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει αργήσει χαρακτηριστικά στο θέμα του βασικού χαφ. Το οκτάρι θα έπρεπε να έχει ήδη έρθει κι όχι μόνο δεν έχει έρθει, αλλά δεν γνωρίζω να υπάρχει και κάτι. Έχουν μείνει δέκα μέρες, πρέπει να φορτσάρει. Αν δεν πάρει οκτάρι, ο Παναθηναϊκός θα το βρει μπροστά του. Πάντως, οι προηγούμενες μεταγραφές που καθυστέρησαν αλλά έγιναν με την εισήγηση του Γιοβάνοβιτς, ήταν πολύ καλές», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην απουσία των Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, καθώς αμφότεροι βοηθούν στο build up του «τριφυλλιού» σε αντίθεση με τους Πούγγουρα-Σάρλια, όπως και στον Χουάνκαρ, εξηγώντας την κακή εικόνα του απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο Νικολογιάννης τόνισε πως εάν Σένκεφελντ και Μπερνάρ δεν κάνουν κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, δεν θα είναι διαθέσιμοι για το επόμενο ματς του Παναθηναϊκού, με την ΑΕΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x