Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Έχει πρόβλημα η Σλάβια με οργανωμένες άμυνες - Περιμένουμε Γιοβάνοβιτς για Βιτίνιο»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6! Το σχόλιό του για την ήττα της Σλάβια Πράγας και τι γίνεται στο… μέτωπο Βιτίνιο!

Την εμφάνιση της Σλάβια Πράγας στην πρεμιέρα της με ήττα στο πρωτάθλημα Τσεχίας σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα της Πράγας «αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. Η Χράντετς Κράλοβε την έπαιξε με 5-4-1 και νίκησε. Δεν στέκομαι, ωστόσο, στο ότι θα έχουν κακή ψυχολογία, συν ότι έπαιξε με χωρίς αρκετούς βασικούς, δείγμα τού πόσο σκέφτεται το παιχνίδι της Πέμπτης. Συσπειρώνουν τις ομάδες οι ήττες», τόνισε.

Συμπλήρωσε, εξάλλου, ότι «ο Γιοβάνοβιτς έχει δει αρκετά παιχνίδια της και την έχει μελετήσει».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, τόνισε ότι μπαίνουν ξανά στις προπονήσεις Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Παλάσιος. «Ο Παλάσιος θα είναι στο αρχικό σχήμα, για τους άλλους δύο δεν είμαι σίγουρος, θα περιμένουμε κάνα-δυο προπονήσεις και θα δούμε. Ο Σπόραρ, επίσης, έκανε ατομικό, ενώ ο Βέρμπιτς έχει έναν μικροτραυματισμό, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής».

Τέλος, αναφορικά με τα μεταγραφικά και φυσικά, το θέμα του Βιτίνιο, υπογράμμισε εκ νέου ότι «περιμένουμε την τελική απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εξετάζει κάποιες λεπτομέρειες και ρωτάει μερικά ακόμη πράγματα για τον παίκτη. Αν δώσει το ΟΚ, τότε ο Βραζιλιάνος θα έρθει στον Παναθηναϊκό».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x