Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προσπαθεί να κλείσει πρώτα τη μια μεταγραφή ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού ενώ σκιαγράφησε και το προφίλ του παίκτη που γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί.

Τις τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο των μεταγραφών στον Παναθηναϊκό κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, επισημαίνοντας ότι, παρά το σημερινό δημοσίευμα για τον Τζόναθαν Οσόριο, δεν είναι αυτός ο… εκλεκτός.

«Το μυαλό όλων είναι στο ποιοι παίκτες ή ποιος θα έρθει. Η νίκη επί της ΑΕΚ είναι παρελθόν. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει μια μεταγραφή κι εφόσον κάνει την πρώτη, να δούμε αν θα προλάβει να κάνει και δεύτερη. Δεν είναι ο Οσόριο ο παίκτης που πάει να πάρει τώρα. Aν θα κινηθεί για αυτόν αργότερα, δεν το γνωρίζω. Τελειώνουν οι μεταγραφές, τις επόμενες δύο ημέρες θα ξέρουμε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αν το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είδαμε και από τους άλλους παίκτες, λίγοι θα θυμούνται την καθυστέρηση. Μην περιμένει ο κόσμος έναν παίκτη τύπου Μπερνάρ. Θα είναι ένας παίκτης που θέλει ο προπονητής και από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του Γιοβάνοβιτς».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να έρθει στο «τριφύλλι» ένας παίκτης που θα είναι έτοιμος μετά από δύο μήνες, άρα κάποιοι στόχοι που έχουν γραφτεί, δεν ισχύουν.

Ενώ ο Νικολογιάννης κατέγραψε την ενόχληση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τις αντιδράσεις της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στις πιθανές αλλαγές στην 11άδα των «πράσινων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x