Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προσπαθεί να κλείσει χαφ και δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός- Τι θεωρεί ο Ιβάν για μπροστά»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM πως ο Παναθηναϊκός κινείται ήδη για τις δύο πρώτες του μεταγραφές και ότι ο Γιοβάνοβιτς πιστεύει πως Βέρμπιτς, Μπερνάρ και Σπόραρ θα δώσουν πιο πολλά.

Για την απόκτηση των δύο πρώτων του μεταγραφών, ενός κεντρικού μέσου και ενός δεξιού οπισθοφύλακα, κινείται ήδη ο Παναθηναϊκός όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης!

«Από τη στιγμή που έχει οροθετηθεί συγκεκριμένος στόχος μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αυστρία, όπου πιθανότατα θα γίνει εκεί η προετοιμασία, θα πρέπει να έχουν γίνει τρεις-τέσσερις μεταγραφές. Αυτή την στιγμή, αν μπορούμε να πούμε για τις δύο πρώτες, η μια θα αφορά χαφ και η άλλη δεξί μπακ. Έχουν βρεθεί στόχοι, υπάρχουν παίκτες συγκεκριμένοι και ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια για να τους κλείσει. Από την στιγμή που φεύγει και ο Σάντσες, δεξιά θα πάρει έναν παίκτη για να παίξει βασικός, για το 8-10 θέλει έναν ποδοσφαιριστή να βοηθήσει στην δημιουργία, σε γκολ και ασίστ, αλλά και τους συμπαίκτες του. Για τις άλλες θέσεις, για παράδειγμα για στόπερ, ακόμα δεν έχει βρεθεί κάτι. Και αριστερό μπακ θα πάρει, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι πως οι επιθετικοί παίκτες του «τριφυλλιού» φέτος έχουν παίξει πολύ χειρότερα από ότι μπορούν και θεωρεί ότι πρέπει να τους δει και τη νέα σεζόν, όπου περιμένει Βέρμπιτς, Σπόραρ και Μπερνάρ να είναι καλύτεροι.

Ενώ ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία και στις περιπτώσεις τόσοι του Αϊτόρ όσο και του Παλάσιος, τους οποίους περιμένει -όπως λέει και η λογική- να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό του χρόνου.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x