Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν θα αφήσει απροστάτευτους Σάρλια και Πούγγουρα στο Καραϊσκάκη ο Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τί πρέπει να προσέξει ο πρώτος.

Στο αδύναμο σημείο του Παναθηναϊκού που είναι παράλληλα και… δυνατό του Ολυμπιακού, έχει ήδη εστιάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει Κυριακής, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Διανύουμε τις τρεις ημέρες που γίνονται τα περισσότερα πράγματα για το ντέρμπι της Κυριακής, ο Γιοβάνοβιτς δοκιμάζει, άλλα βγαίνουν κι άλλα δεν βγαίνουν. Έχει κάνει ανάλυση του αντιπάλου, ξέρει ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια του, ενώ αυτό είναι και το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, που δέχεται γρήγορα γκολ. Ξέρει ότι σε αυτή την περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, να αντιδράσει με τον κόσμο απέναντί του στο Καραϊσκάκη. Πάντως δεν θα αφήσει απροστάτευτους τους Σάρλια και Πούγγουρα ο προπονητής. Έχει ήδη μιλήσει μαζί τους, πιστεύω θα έχουν κάλυψη, δε θα μείνουν μόνοι σε ένας με έναν», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού θύμισε ότι στο δυνατότερο φετινό ματς του «τριφυλλιού», το φιλικό με την Μίλαν, ο Γιοβάνοβιτς είχε βάλει ταυτόχρονα τους Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίσιο, αλλά δεν απέκλεισε την χρησιμοποίηση δύο επιθετικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη τιμωρία του Διούδη και αναρωτήθηκε ποιά θα πρέπει να είναι η ποινή και του εκάστοτε πρωταγωνιστή, πέραν του ποδοσφαιριστή.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x