Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρόταση ανανέωσης Παναθηναϊκού σε Μολό»

Πρόταση στον Γιοάν Μολό για ανανέωση συμβολαίου έκανε ο Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να επιβραβεύσει τον Γιοάν Μολό για την παρουσία του. Όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, έγινε πρόταση στον Γάλλο ακραίο για την ανανέωση του συμβολαίου του και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος ήρθε στον Παναθηναϊκό ως εξτρέμ, ωστόσο δεν πρόσφερε αρχικά τα προσδοκώμενα και ήταν στους υπό αποχώρηση παίκτες. Η έλευση του Λάζλο Μπόλονι, που τον γνωρίζει από τη Γαλλία, αλλά και η ανάγκη εύρεσης λύσεων στη θέση του δεξιού μπακ, οδήγησαν τον Ρουμάνο να χρησιμοποιήσει τον 31χρονο άσο σε ρόλο οπισθοφύλακα. Ο Μολό ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε αυτή τη νέα θέση και καθιερώθηκε αντί του Φακούντο Σάντσες.

Εφόσον ανανεώσει ο Μολό πιθανότατα δεν θα προορίζεται ως πρώτη επιλογή δεξιού μπακ, αφού η αρχική σκέψη είναι εφόσον αποχωρήσει ο Σάντσες να αποκτηθεί ένας κλασικός δεξιός μπακ ποιότητας. Πάντως στο «τριφύλλι» κρίνουν πως ο Γάλλος, που μετρά φέτος συνολικά 21 εμφανίσεις, μπορεί να αποτελεί μια εξαιρετική έξτρα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x