Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προχωρούν οι συζητήσεις με Μλαντένοβιτς-Πιθανό να κλείσει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην πορεία των συζητήσεων του Παναθηναϊκού με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φαίνεται πως το πράγμα με Μλαντένοβιτς προχωρά. Είναι σε επαφή με τον Παναθηναϊκό η πλευρά του παίκτη. Δεν έχει τελειώσει κάτι, είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις και το επόμενο τριήμερο ίσως έχουμε θετική κατάληξη. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία, δεν έχει πει ακόμη το ΟΚ ο ποδοσφαιριστής και περιμένουμε. Είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ο Σέρβος την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού», ανέφερε.

«Ο Μλαντένοβιτς δεν θα λογίζεται ως εναλλακτική λύση, αλλά θα διεκδικήσει θέση βασικού από τον Χουάνκαρ. Άλλωστε είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι διεθνής με τη Σερβία, πρόπερσι βγήκε καλύτερος παίκτης στην Πολωνία και φέτος είχε μια γεμάτη χρονιά», πρόσθεσε.

Όσο για τα επόμενα μελήματα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυσή του; «Αν κλείσει ο Μλαντένοβιτς, θα προχωρήσει για να καλύψει δύο ακόμη άμεσες ανάγκες: αυτή του στόπερ και αυτή του κενού του Κουρμπέλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x