Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σε ελεύθερη πτώση ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κανένα μέλλον έτσι όπως τον βλέπω με τον Τερίμ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι αυτός ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει τέταρτος και να χάσει και το Κύπελλο έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή, με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του.

Για ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, που κινδυνεύει να τα χάσει όλα στο τέλος της χρονιάς, έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετά την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 4-1, στην Τούμπα.

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Διασύρθηκε με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να δεχτεί και άλλα γκολ. Πραγματικά θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια μια ομάδα που είχε φέρει τον κόσμο στο γήπεδο, που την γούσταρε, να διαλυθεί μέσα σε τρεις μήνες. Έχει φτάσει σε τρεις μήνες να είναι εκτός Ευρώπης αυτή την στιγμή, πλέον πρέπει να κερδίσει το Κύπελλο για να μην μείνει εκτός Ευρώπης και οριστικά. Ο Παναθηναϊκός, έτσι όπως τον βλέπω, δεν έχει κανένα μέλλον. Φυσικά, η ευθύνη είναι πρώτα στην διοίκηση που άλλαξε τον προπονητή, με τον Αλαφούζο να αποφασίζει ο Τερίμ να αντικαταστήσει τον Γιοβάνοβιτς. Φυσικά, πάνε και παρακάτω, όπως στον προπονητή, που είπε πράγματα τα οποία δεν στέκουν. Είναι σε ελεύθερη πτώση, όσο μένει στον πάγκο ο Τερίμ δεν βλέπω να αλλάζει κάτι δραματικά. Για να σωθεί η χρονιά, πρέπει να πάρει μια νίκη με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, να πάρει σίγουρα το Κύπελλο, αλλά έτσι όπως είναι τώρα, το πιο πιθανό είναι να βγει τέταρτος και να χάσει τον τίτλο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα, θα είναι δίκαια πρωταθλητής, αφού θα έχει ακολουθήσει ένα σωστό ποδοσφαιρικά πλάνο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x