Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σίγουρα στη Λεωφόρο τα προκριματικά - Μέχρι τέλος Ιουνίου φανέλα και διαρκείας»

Το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη για τον Παναθηναϊκό στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

To ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε αρχικά στην επικέιμενη άφιξη του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στην Αθήνα: «Έρχεται τα ξημερώματα ο Μλαντένοβιτς, περνάει αύριο ιατρικά και ανακοινώνεται, έχει ήδη υπογράψει. Τον έχει δει ο Γιοβάνοβιτς, είναι παίκτης που μπορεί να δώσει στοιχεία που έλειψαν στον Παναθηναϊκό, ειδικά στην επίθεση με τα γκολ και τις ασίστ του. Στην πορεία, θα επιλέξει και έναν ανάλογο παίκτη και για τη θέση του δεξιού μπακ».

Στη συνέχεια, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως«αυτό που καίει αυτή τη στιγμή τον Ιβάν είναι να έρθει ένας ακόμη στόπερ, και φυσικά στα χαφ μία ενίσχυση στο "8" και στο "6" ώστε να καλυφθεί και το κενό του Κουρμπέλη».

Τέλος, αναφέρθηκε σε γενικότερα νέα, όσον αφορά τη νέα φανέλα, τα διαρκείας, αλλά και το που θα γίνουν οι ευρωπαϊκοί αγώνες των «πρασίνων»: «Μέχρι τέλος Ιουνίου περιμένουμε την παρουσίαση της νέας φανέλας, επιστρέφει στην Αdidas ο Παναθηναϊκός. Περίπου τότε, γύρω στις 20 του μήνα, θα έχουμε νέα και για τα διαρκείας. Τα ευρωπαϊκά ματς για τα προκριματικά θα γίνουν σίγουρα στη Λεωφόρο, αν η ομάδα μπει Champions League όμως δύσκολα θα ισχύσει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x