Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σημαντική η απουσία Μπερνάρ - Τα δύο σενάρια»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα δύο σενάρια για τη θέση του απόντα Μπερνάρ στην αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Μπερνάρ που ταλαιπωρείται από κολικό του νεφρού και ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δύο σενάρια για να καλυφθεί η θέση του Βραζιλιάνου στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απόψε κόντρα στον Παναιτωλικό.

«Η απουσία του Μπερνάρ είναι σημαντική, γιατί ο Παναθηναϊκός συνήθως αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες στη Λεωφόρο και χρειάζεται το κάθετο παιχνίδι του. Υπάρχουν δύο σενάρια, να παίξει ο Κλεϊνχέισλερ πίσω από τον φορ ή να παίξει με τον Βέρμπιτς στην τριάδα πίσω από τον Σπόραρ. Αν πάντως είναι στο 100% ο Ούγγρος, πιστεύω πως θα παίξει αυτός πίσω από τον φορ», ανέφερε.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις; «Πιθανότατα θα επιστρέψει ο Κώτσιρας δεξιά αντί του Βαγιαννίδη, ενώ επανέρχεται μετά από δύο μήνες ο Μάγκνουσον και θα είναι παρτενέρ του Σένκεφελντ. Ρούμπεν και Κουρμπέλης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ Παλάσιος και Μαντσίνι είναι σίγουροι στα άκρα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x