Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σημαντική η εξέλιξη του Ιωαννίδη, έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην συνεχόμενη βελτίωση του Φώτη Ιωαννίδη και σημείωσε ότι ο Ρούμπεν Πέρεθ θα είναι παρών στο ματς του Παναθηναϊκού με το Βόλο.

Στην διαρκή πρόοδο του Φώτη Ιωαννίδη, η οποία βοηθάει και τον ίδιο αλλά και τον Παναθηναϊκό στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Συνήθως έρχεται από τον πάγκο για τον Παναθηναϊκό αλλά έχει βοηθήσει σημαντικά. Είναι σημαντική η εξέλιξη του Ιωαννίδη χρόνο με τον χρόνο, έχει πόντο και ο κόουτς όμως. Τον έχει βοηθήσει πολύ ο Γιοβάνοβιτς, ενώ το κάνεις προπόνηση με έναν επιθετικό όπως ο Σπόραρ, σίγουρα βοηθάει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι είναι πολύ πιθανό ο Ρούμπεν Πέρεθ να είναι στην αποστολή των «πράσινων» αύριο, παρότι απουσίασε λόγω ίωσης σήμερα, όπως και οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ιωαννίδης.

Παράλληλα ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταφέρει να κερδίσει όχι μόνο τους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως αποδείχτηκε και με την χθεσινή του βράβευση.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x