Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Βασικός ο Σένκφελντ, σημαντικό να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και μίλησε για την διαφαινόμενη επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Στη σημασία της εκ νέου παρουσίας του Μπαρτ Σένκεφελντ στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, που θα γυρίσει πιθανότατα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Φαίνεται ότι μετά από επτά μήνες θα δούμε τον Σένκεφελντ ξανά στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού. Είναι το πιο πιθανό. Είναι σημαντική η επιστροφή του, θεωρώ ότι αν δεν έλειπαν αυτός και ο Κουρμπέλης ίσως ο Παναθηναϊκός να μην είχε χάσει κάποια παιχνίδια. Αυτό ήταν ο λόγος που δεν πήρε βασικό κεντρικό αμυντικό και ήρθε ο Σάρλια, ο Γιοβάνοβιτς πίστευε ότι θα επέστρεφε νωρίτερα. Το σημαντικό τώρα είναι να γυρίσει και να μείνει υγιής», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει πάνω από όλα να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του, να αποτρέψει με όποιον τρόπο μπορεί τις αντεπιθέσεις του ΠΑΣ και να έχει υπομονή στο παιχνίδι του, για να κερδίσει.

Ερωτηθείς για την 11άδα του Παναθηναϊκού με τους Ηπειρώτες, ο Νικολογιάννης εκτίμησε ότι αυτή θα απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος και Καρλίτος.

Ενώ τέλος τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάνουν έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, για να βρίσκονται στο τέλος στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x