Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σήμερα οι τελικές αποφάσεις για μεταγραφές στον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι στον Παναθηναϊκό θα έχουν σήμερα τις καθοριστικές συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη και έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι… αλήθειες που λέει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ικανοποιούν άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας και τα αίτια της κακής απόδοσης επί του Ιωνικού.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η προσέγγιση του προπονητή που είπε στα ίσια ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά. Μιλάει με ειλικρίνεια και αυτό αρέσει στον κόσμο. Έχει κάνει το χειρότερο του ημίχρονο, το δεύτερο, επί Γιοβάνοβιτς, παρόλα αυτά κέρδισε τον Ιωνικό. Είναι σημαντική νίκη, γιατί ήρθε σε μια έδρα που έχασαν ΠΑΟΚ και Άρης. Η κακή εμφάνιση οφείλεται στο ότι τα χαφ του δεν ήταν καλά, αλλά μου μοιάζει λογικό γιατί παίζουν συνέχεια οι ίδιοι και είναι λογικό να τους βγει μια κούραση. Συν την ταλαιπωρία με τον κορωνοϊό. Ο καλός προπονητής παίρνει το 100% από τους παίκτες του, πέρυσι με Μπόλονι έπαιζαν στο 20 με 30%», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε για τις μεταγραφές: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι σήμερα θα υπάρξουν τελικές αποφάσεις και καθοριστικές συζητήσεις για τους θέσεις που θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός. Προτεραιότητα σε εξτρέμ, χαφ και μπακ και θα δούμε που θα καταλήξει».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο πολύ ξύλο που έπεσε στην Νίκαια, τονίζοντας ότι ο Διαμαντόπουλος στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδινε φάουλ στο «τριφύλλι» και δεν προστάτευσε τους παίκτες του από τις πολλές κλωτσιές.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι, με βάση τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες, η λογική λέει πως το ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα αναβληθεί, όπως συνέβη και με την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x